Blog / Abaixem el preu del domini .cat fins a 8€

Abaixem el preu del domini .cat fins a 8€

by SW Team

Ara és el moment. A ServeisWeb abaixem el preu del domini .cat, tant pels nous registres, com per les renovacions.

A partir d’ara, tenir un .cat et costa només 8€. És el preu més baix que podràs trobar en aquests moments, si vols registrar un domini .cat. A ServeisWeb t’oferim el preu més baix, el servei més eficaç i la millor atenció.


El nou domini serà teu per 8€, i si tens més de 10 dominis registrats en cartera en el teu SW Panel, et surt encara més econòmic i l’estalvi es multiplica. Pels 10 dominis que tens registrats, acabes pagant 7,5€ per domini; el que suposa 5€ d’estalvi en total.

I pel que fa a la renovació del teu domini o del teu conjunt de dominis, l’oferta que et fem a ServeisWeb també t’interessa. Hem abaixat els preus de renovació dels dominis i només et costarà 17,75€ l’any. Hem utilitzat el mateix patró d’estalvi que en els registres de dominis; així que si tens més de 10 dominis registrats amb nosaltres, per a la seva renovació, també en surts beneficiat. Necessitaràs abonar tan sols 16,99€ per renovar-lo.

Els preus més baixos te’ls seguim oferint nosaltres, tu mateix pots comparar-ho amb la competència a qualsevol portal online.

D’aquesta manera, ServeisWeb s’apropa encara més a tot el públic potencial que vol registrar o renovar un domini .cat i que vol comptar amb aquest domini d’identitat catalana. Cada cop són més els usuaris que registren un domini .cat, sigui per un particular o empresa, organització, institució, etc.

A banda de la importància de comptar amb un domini com a carta de presentació a la xarxa per ser visibles arreu, també cal destacar el pes que estan tenint aquests dominis .cat, donada la transcendència econòmica, política i social en clau catalana.

Això vol dir que cada cop més persones registren i renoven dominis que pots estar perdent de vista. El procés de registre és completament en línia, sense necessitat d'enviar certificats o documents de cap tipus als registradors.

Recorda que un domini t’identifica arreu del món i que ServeisWeb te l’ofereix per un preu mínim de 8€ en aquesta promoció.

Tot plegat ja ho pots consultar online:

www.serveisweb.com/ca/puntcathttp://www.serveisweb.com/ca/puntcat

i