Blog / Administració completa del vostre servidor

Administració completa del vostre servidor

by SW Team

Administració proactiva

El Cloud Administrat de SW Hosting és una solució completa que posa en mans d'un equip d'enginyeria l'administració i monitorització de la teva infraestructura TI les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

¿El nostre objectiu? Que puguis despreocupar-te del manteniment i la seguretat de la base tecnològica de la teva empresa i així poder centrar-te en allò que veritablement importa: fer créixer el teu negoci.

Per una quota mensual fixa i constant, dissenyarem una arquitectura de sistemes a mida, la configurarem segons les teves necessitats i, per descomptat, ens encarregarem del seu manteniment. Això inclou també la intervenció proactiva immediata en cas de risc de caiguda, de seguretat o atac DDoS.

Estem especialitzats en acompanyar els nostres clients en els seus projectes crítics, garantint-los que podran comptar amb tot el suport del nostre equip sempre que ho necessitin. Des del manteniment i les actualitzacions dels seus servidors, fins a les intervencions proactives i sota demanda del nostre equip d'enginyeria.

Administració completa per a entorns crítics

Al teu costat les 24 hores, els 365 dies, no importa quina sigui l'emergència, en SW Hosting sempre hi haurà algú que t'atendrà, sense importar el dia o l'hora. Perquè el teu negoci online mai s'atura, nosaltres tampoc. T'atenem a qualsevol hora del dia, per telèfon, mur de suport o tiquet d'enginyeria.

Proactivitat i monitorització, de la mà dels nostres enginyers que monitoritzen constantment els servidors administrats i actuen sense demora per prevenir el downtime en cas d'incidència. Fan intervencions proactives anti-caiguda en serveis administrats i monitorització amb més de 20 punts de control.

Intervencions a nivell de sistema, on la nostra administració inclou enginyers de sistemes qualificats per a configurar i intervenir en el sistema operatiu del teu servidor. El teu projecte estarà en mans expertes. Amb tiquets respostos sempre per tècnics qualificats que t'instal·laran, t'actualitzaran i configuraran aplicacions per tu.

Resposta ràpida amb SLA de <2h, perquè un servei fiable és un servei ràpid. En el nostre acord de nivell de servei (SLA) garantim per escrit que respondrem a tots els teus tiquets en menys de 2 hores. Aplicable a totes les consultes per tiquet.

Què significa Administració Proactiva?

 

Si encara tens dubtes de què és i com procedim a la nostra proactivitat només has de veure un dels exemples més notables, i resultat del nostre treball, l'opinió dels nostres clients:

T'expliquem per què t'encantarà el nostre suport

Contacta amb el nostre assessor i coneix com és treballar colze a colze amb SW Hosting:

 

Contacta Amb Un Assessor

i