Ens alegra anunciar-te la publicació dels nostres nous serveis d’allotjament compartit: millors prestacions i una estructura molt més senzilla i directa.

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquest és un any de transformació per a nosaltres. Un any en el qual tractem de millorar i simplificar molts dels nostres serveis. Avui, hem llançat de forma general, completament oberta al públic, els nostres nous plans d’allotjament compartit Linux i Windows. En aquest sentit, us informem a continuació de les principals característiques:

Novetats del Hosting

  • Pla únic, més senzill.

Potser la novetat més destacable és la gran simplificació, passant de tres plans de Linux i tres plans d’Windows a, únicament, un pla per a cada sistema operatiu. Això vol dir que a partir d’ara sempre tindràs el nostre millor hosting gràcies al nostre pla únic.

Únicament hauràs de triar quin sistema operatiu i entorn de programació necessites per al teu projecte.

  • Un 50% més d’espai de disc

Una altra novetat destacable és l’augment d’un 50% en l’espai d’emmagatzematge, resultant ideal per a pàgines que incloguin un alt volum de material audiovisual.

  • Transferència de dades il·limitada

Sí, has llegit bé. A partir d’ara no importa quantes visites tinguis: tots els nostres plans de hosting podran enviar i rebre tant trànsit com necessitin sense cap tipus de càrrec addicional.

  • PHP 7.0 i 7.2

A partir d’ara podràs disposar de l’última versió de PHP en els teus Hostings Linux. Simplement tria quina versió desitges en el moment de contractar.

  • Preu reduït tant per Hosting Linux, com Hosting Windows

No només millorem les prestacions, ¡sinó que al mateix temps també vam baixar el preu! En concret una reducció de preu del 27% per al nostre Hosting Linux i de, ni més ni menys, el 48% per a totes nostres hostings amb Windows. Això vol dir que a partir d’ara podràs contractar qualsevol d’aquests plans i totes les seves característiques per només 99 € / any.

  • Autoinstal·lador WordPress i Prestashop, Webmail, PhpMyAdmin, gestió d’usuaris, etc.

Finalment, no oblidis la resta de característiques que els nostres nous hostings hereten de les seves versions anteriors. Per exemple, el nostre Hosting Linux porta amb si una sèrie de característiques pensades per a estalviar-te temps: instal·lació d’una versió de WordPress o d’Prestashop amb un sol clic, possibilitat de consultar el teu correu directament des del correu web del teu hosting, editar les teves bases de dades amb PhpMyAdmin o fins i tot crear usuaris per revendre lliurement les teves servei de hosting.

administración hosting

En última instància volem oferir-te un entorn estable, segur, amb suport 24×7 i dedicat per a projectes professionals. Creiem que aquestes novetats t’encantaran.

Comença ara, et migrem teu hosting gratis

Si ja ets client de SW Hosting i tens un dels nostres plans de hosting llavors no tens excusa per beneficiar-te de tots els avantatges i reducció de preu que comporta el nou hosting: realitzem la migració gratis per a tu!

Contacta amb l’equip d’atenció al client a través del teu mur de suport. T’informem i planifiquem amb tu el dia de la migració.

 

No esperis més i coneix ara els detalls de cadascun dels nostres plans de Hosting.