Portem uns dies que en SW Hosting només et parlem de novetats implementades en els nostres serveis. Nous SO implementats, noves característiques i complements per als serveis, fins i tot nova versió del SW Panel amb millores molt importants, sobretot pel que fa a seguretat.

Avui no et presentarem una cosa diferent, perquè et portem la notícia en que integrem, a partir d’avui mateix, el nou Debian 9, amb nom en clau “Stretch”, com a opció de sistema operatiu per als teus servidors Cloud.

Què porta de nou la nova versió Debian Stretch?

El projecte Debian és una associació de desenvolupadors de programari lliure que aporten de forma voluntària el seu temps i esforç per a produir al sistema Debian, un sistema operatiu completament lliure.

En aquesta ocasió hi ha forces novetats: en seguretat, MariaDB substitueix a MySQL, el servidor Xorg ja no necessita privilegis de root; així mateix, milloren la gestió de paquets apt i l’organització d’arxius, com també introdueixen un nou mètode per nomenar les interfícies de xarxa.

Podreu trobar totes les novetats de la versió en la pàgina oficial de l’organització Debian, en el seu apartat de novetats de la distribució.


Si era la versió que estaves esperant per la teva servidor Cloud només has de contractar un nou servei a la nostra pàgina web.