Blog / El paper del coach i l’emprenedor en temps de canvi. El nou Ticketday de ServeisWeb

El paper del coach i l’emprenedor en temps de canvi. El nou Ticketday de ServeisWeb

by SW Team

Arriba el bon temps i des de ServeisWeb ho celebrem amb l’última edició del Ticketday d’aquesta temporada dedicat a la figura del coach i l’emprenedor. Ens acompanyaran tres ponents, la Mar Meneses, en Ferran Fisas i l’Humberto Schwab que suposen un referent en aquest àmbit i que vénen disposats a sorprendre’ns com sempre amb idees que ens obliguen a reflexionar.

La Mar Meneses, coach amb gran experiència treballant amb esportistes d′elit per maximitzar rendiments i perdre por a la pressió mediàtica, ha preparat una ponència que porta per títol “I have a dream”. La Mar ens parlarà sobre la motivació i l’actitud necessària per arribar a tot allò que volem aconseguir i com les distorsions cognitives que tenim, ens poden fer de barrera per tal d’arribar al nostre objectiu.

També ens acompanyarà en Ferran Fisas, empresari i emprenedor nascut a Girona. Ha desenvolupat projectes empresarials als Estats Units i Europa i és fundador de Frog+fer, un estudi de creativitat per el disseny de productes i estratègies emocionals. En Ferran es pregunta per què hi ha emprenedors de tant talent i èxit tan joves i posa d’exemple Steve Jobs, Bill Gates o Mark Zuckerberg que van fundar les seves empreses als 19 anys.


El tercer ponent, l’Humberto Schwab va estudiar física i filosofia als Països Baixos. Utilitza eines filosòfiques per executar processos de transformació a l’empresa i crear nous productes, serveis i aplicacions. Defensa que l’empresa té un gran potencial com a intel•ligència col•laborativa que pot crear nous horitzons de necessitats i relacions del client. Ens cal un mètode socràtic i començar a pensar en un canvi de pensament.

Som conscients que no podem innovar si actuem com sempre. Per això us esperem en un TicketDay que aposta pel canvi de mentalitat i les noves idees i sobre el paper que juguen els emprenedors i els coach en aquest canvi. I com cada edició, comptarem amb el maridatge de Vins de Catalunya i Cuinats Empordà, disposats a sorprendre’ns en aquesta darrera edició del Ticketday, fins la temporada que ve. Us hi esperem!

i