Blog / Hosting gratis per sempre

Hosting gratis per sempre

by SW Team

Volem potenciar els nous projectes, les noves pàgines web que estan començant, que no disposen de recursos econòmics i necessiten tenir un bon pla d'un hosting per començar.

Volem posar-ho fàcil per a tothom. Sense compromisos, sense obligacions, sense permanències, sense lletra petita, sense trucs. És molt simple:

Si registres o transfereixes el teu domini a SW Hosting tindràs el teu pla de Hosting PHP Free totalment gratis, i serà així mentre mantinguis el domini amb nosaltres.

 

Què inclou el meu hosting gratuït?

Inclou 0,5GB d'espai de disc, tràfic il·limitat, 1 compte de correu amb 1GB d'espai, 1 compte FTP perquè pugis la teva web, 1 base de dades MySQL, 1 llista de correu i instal·lació automàtica de Wordpress o Prestashop.

A més, disposaràs d'un intuïtiu panell de control en què podràs gestionar els teus registres DNS, crear els teus comptes de correu, les teves bases de dades, registrar o renovar dominis i també gestionar els teus certificats SSL de forma unificada i senzilla.

Comptaràs, també, amb suport tècnic especialitzat en hosting, Wordpress i Prestashop, de nivell 1, totalment gratuït, les 24 hores del dia, tots els dies de l'any.

Com pots veure, inclou tot el que necessites per començar, i una mica més.

 

Té base de dades el hosting gratuït?

Sí, el nostre hosting gratis disposa d'1 base de dades de MySQL perquè la puguis utilitzar per crear la teva web o per instal·lar CMS estàndards, com poden ser Joomla, Prestashop, Wordpress i tant d'altres.

Fixa't bé, si compares, que som l'únic proveïdor que t'ofereix hosting gratis amb bases de dades MySQL.

 

Si la meva web creix, què hauré de fer?

El nostre hosting gratuït està pensat perquè la teva web pugui créixer i, si creix molt, podràs convertir-lo en qualsevol dels nostres plans de hosting de pagament avançats amb més prestacions.

Hem dissenyat tots els nostres plans de hosting, inclòs el gratuït, perquè, quan ampliïs, no hagis de fer migracions ni tinguis pèrdues de dades o de correus.

Des del teu panell de control, amb un simple clic, el convertiràs en un pla de hosting major, i el canvi es realitzarà al moment.

 

Puc instal·lar un Wordpress en el meu hosting gratuït?

Per descomptat que pots i, a més, t'ho posem molt fàcil.

El podràs instal·lar prement un botó des del teu panell de control o en el moment d'activar el teu Hosting gratis. Wordpress s'instal·larà de forma automàtica.

 

I, puc instal·lar un Prestashop?

Sí, pots instal·lar-lo. El nostre pla de hosting gratuït inclou 1 base de dades MySQL que et permet instal·lar la botiga virtual amb Prestashop. A més, hem fet que la instal·lació de Prestashop sigui tan fàcil com prémer un botó o amb un sol clic en el moment de crear el teu Hosting gratis. Prestashop s'instal·larà de forma automàtica.

 

Com activo el meu hosting gratuït?

El primer que has de fer és accedir a la nostra pàgina de hosting gratuït https://www.swhosting.com/ca/hosting/gratis/dominio i buscar el domini que vols registrar o transferir cap a SW Hosting.

"Recorda que has de disposar d'un domini registrat amb SW Hosting per tenir el teu hosting gratuït, i mentre aquest domini el tinguis amb nosaltres, el gaudiràs de per vida."

Un cop has buscat el domini, tindràs l'opció de registrar o transferir-lo.

En el següent pas hauràs d'indicar el teu correu electrònic perquè et puguem registrar com a client. Seguidament, prem "continuar".

Finalment, pots ajustar la configuració del teu hosting, afegir HTTPS, més dominis i activar Wordpress o Prestashop simplement prement sobre l'interruptor.

Omple les teves dades de client, indica la teva targeta de crèdit i llest! En pocs minuts tindràs el teu hosting gratuït actiu a SW Hosting i ja podràs començar a gaudir-lo.

 

Gaudeix de "Add-ons" addicionals i sense càrrec per al nostre hosting gratuït.

Recorda que el hosting gratuït que t'oferim és molt millor que la majoria de hostings de pagament que puguis trobar a Internet i, a més, inclou de forma gratuïta:

Backup diari de totes les teves dades, més info a: https://www.swhosting.com/blog/ca/backup-gratis-a-tots-els-nostres-plans-de-hosting/

Firewall perimetral amb seguretat Antihacking, més info a: https://www.swhosting.com/blog/ca/seguretat-anti-hacking-gratis-en-tots-els-hosting/

Custòdia de logs per compliment de la LSSI i RGPD, més info a: https://www.swhosting.com/blog/ca/custodia-de-logs-gratis-en-tots-els-hostings-compartits/

I tot això gratis !!

Trobaràs els nostres preus de dominis especials per a tu a: https://www.swhosting.com/ca/dominios

 

i