Blog / L'equip de SW Hosting: Gràcies per confiar en nosaltres!

L'equip de SW Hosting: Gràcies per confiar en nosaltres!

by SW Team

Aquesta entrada de blog és especial. Aquesta vegada no parlarem de notícies, guies o consells, sinó de persones. En específic de totes aquelles persones que ens acompanyeu dia rere dia a la nostra trajectòria com a proveïdors de Cloud i hosting.

El passat 25 i 26 de març es va celebrar a Barcelona un dels esdeveniments més importants de eCommerce i Cloud: el eShow. Però, més enllà de l'esdeveniment, aquesta també va ser una fantàstica oportunitat per conèixer a molts de vosaltres cara a cara, o si ja ens coneixíem d'abans, poder tornar a encaixar mans una vegada més. Per donar-vos aquesta oportunitat, el vostre temps i la vostra confiança volem donar-vos les nostres més sinceres gràcies.

Tot i que les necessitats tecnològiques puguin canviar, darrere dels projectes en els que treballem sempre es troben persones. Per a nosaltres és aquest aspecte humà el més valuós i raó per la qual volem continuar treballaant d'aquesta forma: de tu a tu, de persona a persona, fent un especial èmfasi en la confiança.

Volem tornar a veure-us aviat i aprofitem aquesta ocasió per a recordar-vos que a SW Hosting tenim les portes obertes. Podeu venir a visitar-nos en qualsevol moment, ja sigui per a reunir-nos i seguir treballant junts o senzillament per a saludar i prendre un cafè. ¡Us esperem!

A tots aquells que ens brindeu la vostra confiança i vau venir a veure'ns al eShow: Gràcies!

i