El proper 25 de maig entra en vigor el nou “Reglament General de Protecció de Dades” a tota la Unió Europea. En aquest sentit, volem explicar-vos avui sobre algunes de les opcions que hem habilitat en el vostre SW Panel perquè pugueu controlar lliurement la vostra informació personal així com també sobre les notificacions i informació que rebeu de SW Hosting.

La teva fitxa de client

Un cop hagis iniciat la sessió al SW Panel, passa el ratolí pel menú superior dret. Des del desplegable selecciona l’opció: “Fitxa de Client”.

Aquí trobaràs d’un sol cop d’ull tota la informació personal de tu o de la teva empresa. Aquesta és la informació que fem servir per defecte per emetre les factures.

Així mateix, una altra dada important d’aquesta pàgina és la teva adreça de correu electrònic. Aquesta és la direcció que utilitzarem per contactar llevat que especifiquis el contrari en els ajustos corresponents. Addicionalment, es tracta del compte de correu electrònic que et permetrà restablir la contrasenya, de manera que és molt important que no perdis accés.

Finalment, d’aquest apartat volem destacar la casella inferior, blau, el text llegeix “Autoritzo a SW Hosting …”. Amb aquesta casella marcada, autoritzes a SW Hosting a enviar-te informació que creiem podria interessar, inclusivament ofertes o notícies de llançament de nous productes. Si no vols rebre aquest tipus de notificacions, únicament has de desmarcar la casella i guardar els canvis.

Les teves preferències de notificació

Si et dirigeixes de nou al menú superior dret, trobaràs l’opció “Configuració”. Dins de “Configuració” fes click a la pestanya “Correus de Notificació”.

Aquesta pàgina et permet controlar al detall quin tipus de notificacions vols rebre, però també pots escollir a quina adreça de correu s’enviarà cadascuna d’elles. Aquesta opció t’aporta una gran flexibilitat a l’hora de decidir quines persones del teu equip han de rebre quina notificacions. Recorda que pots introduir múltiples adreces de correu electrònic separant-les amb una coma o un punt i coma.

Així mateix, les notificacions amb camps en blanc s’enviaran a la teva adreça de correu electrònic per defecte especificada a la teva fitxa de client.

Contacta amb el nostre equip de suport

Recorda que si tens qualsevol dubte sobre la vostra configuració de privacitat i notificacions, pots contactar en qualsevol moment amb el nostre departament d’atenció al client a través del teu mur de suport.

Esperem que aquesta informació t’hagi resultat útil. Salutacions!