Ara ja podràs gaudir de l’ampliació el Petit Linux o Windows, amb el doble de possibilitats i al mateix preu!

Els hostings o allotjaments web et permeten estar a Internet i ser visible: el teu contingut a l’abast de tothom. A la nostra cartera de hostings, podràs trobar tres plans d’allotjament web, presentats en dos bases de programació, Linux o Windows. El Petit, Mitjà i el Gran tenen a la teva disposició diferents característiques tècniques pel teu lloc web: escull el que més s’adapti a tu i la teva empresa!

Aquí tens el nou pla de hosting Petit, amb el doble de comptes de correu electrònic i d’espai de disc: 3 comptes de correu electrònic, fins a 3GB d’espai de disc i 10GB de tràfic mensual. A més, gestiona els teus serveis amb l’SW Panel, l’eina de gestió pels nostres clients on podràs crear els teus comptes de correu, ampliar tot el que necessitis, gestionis les DNS o estudiïs la teva presència a la xarxa amb les estadístiques web.

Pots estar tranquil: SW Hosting realitza còpies de seguretat diàries. Descobreix els nostres serveis gratuïts des el teu panel de gestió com la targeta de presentació online, SW Easy Web i aprofita els preus VIP de dominis, només per clients SW Hosting!

A més, compte amb l’ajuda 24/7 del suport tècnic mitjançant tiquets tècnics i l’assistència telefònica. Si tens dubtes, envia’ns la teva consulta via Mur de Suport: en temps real et contestem i t’ajudem!

Per a més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!