A SW Hosting hem recollit les peticions dels revenedors del mercat del hosting per poder oferir el millor producte adaptat a cobrir totes les seves necessitats.

Et presentem SW-Reseller, tota una completa gama de solucions per a Resellers que et permet créixer o decréixer en funció de la teva situació, sense limitacions, sense costos ocults, sense permanència i sobre una plataforma totalment privada (entorn separat només per a tu).

A qui va dirigit?

El nostre producte SW-Reseller està dissenyat per a usuaris que volen allotjar als seus propis clients o iniciar el seu propi negoci d’allotjament web. Els clients d’SW-Reseller tenen accés al seu panell de control SWPanel + WHA i poden crear paquets de hosting per a cada un dels seus clients. Cada client té el seu propi SWPanel per administrar els seus llocs web.

Necessitaries molts diners, experiència i temps per llançar el teu propi negoci d’allotjament. Necessitaries comprar servidors, configurar les teves xarxes, pagar llicències de software, etc. Mitjançant SW-Reseller estaràs llest per allotjar als teus propis clients immediatament després de contractar el teu pla, sense complicacions, fàcil, ràpid i econòmic.

Quins avantatges té el nostre producte SW-Reseller enfront de la competència?

• Sense permanència. Un dels clars inconvenients que tenen les solucions per a Resellers en el mercat és que obliguen a tenir una permanència amb el proveïdor a costa d’obtenir un bon preu. Nosaltres no et lliguem a cap permanència i tens el millor preu des de l’inici. Pots provar-nos i, si no et convenç, pots marxar en qualsevol moment. Així de fàcil.

• Plataforma privada exclusiva. Moltes solucions de mercat ubiquen els teus allotjaments en entorns compartits, moltes vegades saturats, on els teus hostings tenen minva de qualitat o es veuen afectats per caigudes d’altres clients. Nosaltres t’oferim una plataforma Cloud privada, només per a tu, amb els avantatges inherents de flexibilitat, seguretat i rendiment que això comporta. Cap altre client afectarà els productes que venguis.

• Solució a mida. No t’oferim paquets predefinits que t’obliguen a passar d’un a un altre amb el sobrecost associat. La nostra solució és totalment personalitzable i escalable segons les teves necessitats en temps real. Creix o decreix en recursos quan ho necessitis i a mida. Estalviaràs costos i només pagaràs pel que facis servir.

• El millor preu des de l’inici. No importa el nivell de recursos que contractis, nosaltres et donem el millor preu des del primer moment. Preus VIP a dominis i pagament per recursos utilitzats, amb un preu que et sorprendrà.

• Et migrem tot gratis. Prova’ns i, si et convenç, pots portar-nos els teus hostings a mesura que vulguis, sense preocupar-te del trasllat. Nosaltres ens ocupem de tot, i sense cost afegit.

I per descomptat, amb tot el necessari perquè puguis gestionar els teus hostings amb comoditat: panel de control (per a tu i per als teus clients), suport 24×7 gratuït, formació gratuïta del nostre panell de gestió, marca blanca, APIs, gestió de clients, …

Visita ara la nostra pàgina de Resellers per descobrir tot el que t’oferim. Tenim la solució perfecta que s’ajusta a les teves necessitats.