Per seguir avançant i ser el més punters possible hem d’anar implementant novetats, de vegades fins i tot pot semblar que ens precipitem i volem inundar la nostra plataforma de canvis. Fer el contrari seria quedar-nos enrere. Així és el dia a dia d’una tecnològica, anar sempre un pas, com a mínim, per davant del que s’espera d’ella.

Sempre que anunciem una modificació volem explicar-te les bondats d’ella i com podrà ajudar-te i fer-te la vida més fàcil, o almenys en la gestió de la teva infraestructura. Avui, la característica que et presentem estarà activa en un període de temps molt breu i el seu pes és molt més gran del que pot semblar en un principi.

El teu SW Panel al dia i amb Resiliència

Que la seguretat informàtica és un tema de moda no ho diem nosaltres, sinó que ho veiem cada dia als mitjans, fins i tot generalistes, i som bombardejats amb moltes informacions. Només parlar-ne no ens protegeix, i al final, pot prevenir-nos d’alguns possibles errors i ajudar a estar més atents; però al cap i a la fi no ens fa estar més segurs.

En seguretat TI, resiliència és l’habilitat de preparar-se, resistir i recuperar-se ràpidament davant amenaces i atacs informàtics. La resiliència mesura l’estat de protecció de la teva infraestructura davant amenaces presents i futures, sent una peça clau en la continuïtat del teu negoci.

cybersecurity resilience

El teu nivell de resiliència és un percentatge orientatiu que calculem en base a 7 elements clau que contribueixen a augmentar la seguretat dels teus serveis, les teves dades i, en definitiva, la teva empresa. Per això amb aquests 7 camps clau podreu fer-vos a la idea com podeu millorar la seguretat de la vostra infraestructura i en què sou més vulnerables o esteu més exposats.


Amb aquesta innovació esperem que tots els nostres clients tingueu estructures més segures gràcies a poder tenyir una referència de quin poder fer en cada moment. Nosaltres seguirem procurant proporcionar eines prou potents perquè així sigui.