Blog / Ubuntu 19.04 (Disco Dingo), ja disponible a tots els nostres Clouds !

Ubuntu 19.04 (Disco Dingo), ja disponible a tots els nostres Clouds !

by SW Team

Ens plau anunciar el llançament immediat de l'última versió d'Ubuntu: "Ubuntu 19.04 (Disco Dingo)". A partir d'ara, tots els nostres clients poden desplegar el seu Cloud VPS amb aquesta versió de la distribució de GNU / Linux, Ubuntu.

 

Què és Ubuntu 19.04 (Disco Dingo)?

Es tracta de l'última versió estable de la distribució Ubuntu i que succeeix a l'actual versió estable "Ubuntu 18.10 (Cosmic Cuttlefish)". Gràcies a la disponibilitat d'Ubuntu 19.04 en totes les instàncies Cloud VPS, ara, pots treballar amb repositoris més actualitzats i, per tant, amb versions més recents del teu software, llibreries i aplicacions favorites o que requereixis per al teu projecte.

 

Per què el número en les versions d'Ubuntu?

Ubuntu publica nova versió de sistema operatiu dues vegades l'any: XX.04, a l'abril i XX.10, a l'octubre. La versió correspon al nombre d'any i el mes de la publicació: 18.04 (abril de 2018), 18.10 (octubre de 2018), 19.04 (abril de 2019) ... Algunes vegades s'han atrassat, però han mantingut la nomenclatura ". 04" i ".10 ".

 

A més, cada dos anys (els anys parells), Ubuntu publica la seva versió LTS, que correspon a les sigles (en anglès) "Long Term Support". El sufix "LTS" indica o limita el nombre de mesos que Ubuntu mantindrà i publicarà actualitzacions de seguretat per a aquesta versió.

  • Les versions no LTS: tindran "suport" (actualitzacions) fins a 9 mesos després de la publicació.
  • Les versions LTS: tindran "suport" (actualitzacions) fins a 2 anys després de la seva publicació (antigament eren 3 anys, havent arribat als 5 anys en la versió Ubuntu server 12.04 LTS).

 

Vull un Cloud amb Ubuntu 19.04 (Disco Dingo)!

Molt fàcil, visita la nostra pàgina web www.swhosting.com i crea la teva instància en qüestió de segons;). El nostre assistent de configuració s'encarregarà de guiar-te per tot el procés.

 

Prem aquí per contractar el teu Cloud amb Ubuntu 19.04

i