Blog / Una bona elecció

Una bona elecció

by SW Team

Després de molts anys dedicat a la venda no sé si vull vendre, seduir, convèncer, informar tot això alhora. El que si vull és el millor per a vostès i per a la meva empresa.

Començaré per dir que treball en una casa seriosa. Per aquest motiu, per formació personal i tal vegada perquè viu en un poble de menys de tres mil habitants, poble agrícola on les coses que passen, passen perquè han de passar, no sóc molt donat a creure en coses, que com el Manà o…. “La bota de Sant Ferriol”, són infinites… il•limitades.

Com éssers del Nou Paradís Digital hem tornat a buscar arbres que no cessen de donar fruits. Hem tornat a pecar sense saber que aquell que no vol unitats de mesura és perquè no li interessa ser justament valorat.

Durant molts anys hem lluitat contra un mercat inmaduro, no reglat i sobretot molt poc professional. Els excessos han dut a molts a l′expulsió del Paradís i a uns altres a caure en mans d′un nou Déu, el Déu Excel que, com vam comentar en altre article d′aquest blog, tampoc ens ajuda en les nostres valoracions.

Com puc jo ajudar-los en les seves preses de decisió? Molt fácil: comentant aquelles coses que per experiència sé que són importants i demanant, de la seva bondat, el marge de crèdit que crec merèixer. En definitiva, com els puc fer-los arribar què aporta ServeisWeb perquè la seva elecció sigui la correcta. Per més que passin els anys, no ho deixaré de fer públic, el seu millor actiu és l′equip, que ja no és tan jove però que si està sobradamente preparat. Equip amatent a servir, a servir amb professionalitat, amb criteri, amb experiència…

Quan millor conec la complexitat d′aquesta professió més valoro als meus companys. La seva demostrada capacitat i honradesa professional els avala dia a dia.

Instal·lacions

Tal vegada aquest apartat no seria tan important en altre negoci però és que nosaltres venem serveis i infraestructures en Internet. Les nostres instal•lacions de més de 1200 m2. El nostre Centre de Dades amb dues sales de més de 450m2 cadascuna. Conectividad, climatització, seguretat…Tot el necessari per complir les exigències de qualsevol projecte per complex que aquest sigui. Aquestes noves i modernes instal•lacions ens permeten un salt de qualitat que ha estat confirmat pels nostres clients i per l′increment d′operacions que ens són confiades.

Finalment i crec que molt important. Molt important per a vostès, per a nosaltres, per al nostre mercat. Molt important perquè ja era hora que algú ho digués i que ho fes de manera merescuda: La solvència empresarial, la trajectòria, la història de gairebé 15 anys, l’ADN organitzatiu, l′aposta per la solidesa, la projecció a futur, ens fa mereixedors d′aquest crèdit que jo, desvergonyit, els reclamo per a posar-lo al seu servei.

No poden tenir millor informador que algú de la pròpia organització. Creguin-me i després de tants anys poden fer-ho, ServeisWeb compleix tots els requisits perquè la seva decisió sigui una excel•lent decisió.

i