Bé entrats en el mes del canvi definitiu en la protecció de dades a Europa, les empreses s’afanyen a fer els últims ajustos per tenir-ho tot lligat i complir amb tota la normativa de l’RGPD que s’implementarà el proper divendres 25 de maig.

Una de les variacions més importants que es preveuen és la desaparició del Whois, completament gairebé. I es diu que desapareixerà perquè la ICANN, organització reguladora dels noms de domini, no ha presentat cap novetat o modificació en la identificació d’aquests dominis. A més d’existir nombroses opcions de privatitzar alguns Whois, nosaltres mateixos des del panell de SW Hosting ja oferíem el servei als nostres clients, per no exposar les dades personals públicament, ara serà per llei la regulació de anonimitzar les dades de registre dels dominis de internet.

Per aquest motiu, en els propers dies i fins a la data estipulada per la UE (25 de maig) començarem a ocultar els Whois de forma gratuïta a tots els nostres clients, sempre que les extensions contractades ho permetin. D’aquesta manera, només les persones que manualment desactivin el servei de Whois Privacy mostraran públicament les seves dades a la pàgina de Whois.

També comentar que totes les noves sol·licituds de dominis tindran el Whois Privacy activat per defecte.


Esperem que us agradi aquesta nova política de SW Hosting. Nosaltres seguirem implementant noves mesures de seguretat i correccions per oferir-vos el servei excel·lent que us mereixeu.