Blog / Vídeo Testimonial de Piensa Virtual - SW Hosting

Vídeo Testimonial de Piensa Virtual - SW Hosting

by SW Team

Arribats a un nou mes us portem una nova gravació. Aquest cop al costat d'una empresa de les terres de ponent de Catalunya, Piensa Virtual. El Testimonial de Piensa Virtual és el primer que presentem amb una empresa tecnològica que és dedica a l'execució d'idees de negoci 100% en el món digital. I com a professionals del sector que són ens honoren encara més les seves paraules d'afecte, agraiment i professionalitat que ens dediquen.

A la xerrada amb Dani Cortés, el General Manager de l'empresa, vam parlar sobre moltes coses però hi va haver una característica que ha subratllat com a imprescindible per al seu negoci, l'atenció personalitzada davant els possibles problemes diaris del negoci. Aquesta atenció, comentava, els hi transmet confiança com ningúa els havia ofert i acaba descrivint lo eficaços que li semblem en la resolució d'incidències a qualsevol hora del dia.

Vídeo Testimonial de Piensa Virtual amb SW Hosting

 

Piensa Virtual és una empresa tecnològica especialitzada en comerç electrònic amb més de 14 anys d'experiència en el sector de les botigues virtuals. Usen una solució pròpia de botiga online que li dóna aquest punt de valor afegit que altres desenvolupadors no poden donar al no tenir-la.

Com a empresa tecnològica enfocada directament al B2B saben lo difícil que és estar al dia, sempre amb les últimes novetats, i per tant valoren les característiques positives del núvol ben portat. Això els permet, relata en el vídeo, que la versatilitat de la infraestructura enfront dels pics de tràfic i la capacitat que té de poder escalar-se a gust i ús del Panell SW.

Després de 12 anys de relació esperem que puguin ser molts més de col·laboració mútua i que arribin molts èxits per ambdues parts.

Nosaltres seguirem treballant per a que així sigui.

L'Equip de SW Hosting

 

i