Blog / Vídeo Testimonial de RPM MKTG - SW Hosting

Vídeo Testimonial de RPM MKTG - SW Hosting

by SW Team

El primer vídeo testimonial del 2018 ve amb molta força. Hem començat l'any amb les idees molt clares per poder seguir donant-vos el millor servei que us mereixeu, per això us volem mostrar un motiu més per seguir confiant en nosaltres; o perquè puguis confiar en la nostra empresa si encara no ens coneixem.

Som líders tecnològics i oferim un servei per a tot aquell que requereixi una infraestructura i un servei punter, capaç de gestionar pics molt alts i escalar automàticament. En el vídeo presentat a continuació Sergio Córdoba, gerent de TI de RPM MKTG, ens explica com han pogut desenvolupar el seu negoci i poder seguir-lo evolucionant al ritme adequat gràcies a SW Hosting.

Vídeo Testimonial de RPM MKTG amb SW Hosting

 

 

RPM MKTG és una empresa gran que es dedica a moltes coses diferents, passant per ser una editorial de revistes tan reputades com SOLO MOTO, també siguent una agència de viatges o fins i tot promotora d'esdeveniments esportius; encara així, forma part d'un grup encara més gran, el grup DENTSU, un monstre japonès amb mentalitat global.


Esperem que trobis moltes raons per tenir-nos com a
socis tecnològics com ha fet RPM MKTG i a la vegada nosaltres estem contents de tenir-los entre els nostres clients i ho demostra el vídeo de sobre aquestes línies.


L'Equip de SW Hosting

i