Blog / Vídeo Testimonial de TVS Iberia – SW Hosting

Vídeo Testimonial de TVS Iberia – SW Hosting

by SW Team

L'avantatge de ser un proveïdor d'infraestructura Cloud és que ens encarem a clients molt professionals. Això ens obliga a anar un pas per davant a nosaltres mateixos i oferir un servei a l'alçada, és a dir, ser encara més competents que els nostres mateixos usuaris. I això és bo? Molt! Anar un pas més enllà i estar sempre a l'avantguarda de la tecnologia i totes les novetats ens beneficia com a empresa de serveis i afavoreix a tots els nostres consumidors a recolzar-se en nosaltres com a proveïdors d'aquests serveis.

Un dels productes més sol·licitats és el Cloud Administrat, que consta, com diu el nom d'un servei que va més enllà d'una simple gestió sinó que amb això ens referim al fet que és TOTALMENT administrat. Aquest és un servei en el qual el client ens utilitza com a equip de sistemes extern, cosa que li permet despreocupar completament de la seva infraestructura i centrar tots els seus esforços en la seva plataforma, negoci o dia a dia. Un dels exemples més recents que hem tingut el plaer d'entrevistar ha estat al representant de TVS Supply Chain Solutions Iberia, una multinacional Índia present en més de 25 països i amb més de 30k empleats al voltant del món; us deixem amb el vídeo (en castellà):

Vídeo Testimonial de TVS Iberia amb SW Hosting

En la gravació, Martí Poch, IT Manager de l'empresa ens confessa: "SW Hosting col·labora amb TVS Iberia com a soci tecnològic per externalitzar la nostra infraestructura de sistemes i la seva gestió. Però tot això, que no és suficient, amb l'addició de la capa de gestió d'aquesta infraestructura que, juntament amb una relació ràpida entre el nostre departament de TI i el departament d'enginyeria de SW Hosting, fan de la col·laboració un punt molt sorprenent, gratament parlant."

I amb això ens sentim molt orgullosos de poder arribar a aquest nivell de servei, amb clients tan importants com ells.

Seguirem treballant per oferir l'excel·lència com a servei, tots els dies de l'any, sense talls de servei i amb més empreses donant el salt al Cloud sempre amb les ganes d'un que comença i l'experiència d'un veterà.

 

L'Equip de SW Hosting

i