Blog / Vídeo Testimonial Natura & Dr. Windows - SW

Vídeo Testimonial Natura & Dr. Windows - SW

by SW Team

Tenim bastants casos al blog on mostrem el eficaços que som en ser el partner IT de diferents sectors que necessiten o han volgut apostar per la infraestructura Cloud. Estem convençuts del potencial d'aquesta tecnologia i cada dia més organitzacions i empreses fan el pas cap a la infraestructura en el núvol.

Al mercat actual tots els interlocutors del món offline estan aprofitant-se de internet i les seves eines per arribar a més públic cada dia. No és d'estranyar doncs que botigues bé assentades en un sector, que en principi són les més preparades i amb més recursos darrere d'elles, facin el salt i creïn els seus propis ecommerce.

En el cas que us presentem avui, la reputació de les botigues Natura no cal que l'expliquem en ser coneguda dins dels seus territoris d'influència, però sí que volem assenyalar la bona sintonia que hem tingut en els anys que portem treballant al costat d'ells i Dr. Windows per fer realitat el ecommerce d'unes botigues físiques cuidades fins l'últim detall.

Testimonial Natura & Dr. Windows amb SW

Aquest mes us portem el cas perfecte de treball a tres bandes. Amb nosaltres a la part d'infraestructura, el desenvolupador web com a empresa independent [Dr. Windows] i el client final amb el producte a vendre [Natura] i la tranquil·litat de treballar amb professionals. Perquè, com Natura pot delegar en una altra empresa el seu desenvolupament tècnic i prescindir d'equip tècnic complet in-house?

Al vídeo, Toni Milián de Natura comenta: "Nosaltres no tenim part tècnica a l'empresa, som dos tècnics i no ens podem dedicar a la infraestructura o servidors. Per això el deleguem tot a l'empresa Dr. Windows, que ens dóna molta tranquil·litat perquè ells ja saben quines són les nostres necessitats, saben com treballem i les prioritats de les incidències ", i tot seguit, Daniel Devesa, de Dr. Windows segueix amb:" SW Hosting ens dóna molta seguretat a l'hora de realitzar els nostres projectes ". I això demostra la bona compenetració dels equips que, fent cada un el seu treball, permeten millorar els bons resultats dia a dia. Us deixem amb el vídeo complet:

Amb la confiança generada en aquests vídeos, l'equip d'enginyers de SW s'alimenta per una bona temporada. Amb ella creixem, de la mà dels nostres clients (i els clients d'ells), formant així la relació perfecta perquè tots sortim victoriosos en els nostres àmbits.

Moltes gràcies per la vostra atenció, ens veiem en la pròxima entrega de Testimonials![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

i