Blog / Participem en les Jornades FP

Participem en les Jornades FP

por SW Team

Amb motiu dels actes de celebració del 15è i 10è aniversari dels cicles formatius de la família d’informàtica, que conformen el CFGS Administració de Sistemes Informàtics en xarxa (ASIX) – 15è aniversari i el CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) – 10è aniversari; l’Institut Sa Palomera de Blanes ha organitzat unes Jornades tècniques amb l’objectiu de reunir a tota la comunitat educativa i empresarial que ha fet possible aquest aniversari.

Així, a SW Hosting ens va fer molta il·lusió ser convidats per l’Institut com a part d’aquesta retrospectiva. Amb l’encàrrec d’explicar les tendències en allotjament web no hi podíem enviar ningú més que al nostre comercial més veterà, en Sergi Frías, que amb molt d’orgull va representar la casa i ens ho explica d’aquesta manera tan personal:

"En aquet cas érem un dels invitats per fer una xerrada sobre “Tendències en l’allotjament web”. Gràcies, considerem la docència i als docents com el gran patrimoni del nostre País.

Molt lluny de tractar-se d’unes jornades florals, tot hi que tinguin tot el dret a la celebració i el gaudi, vaig valorar l’esdeveniment com una gran oportunitat. Una oportunitat que són moltes oportunitats juntes, m’explico:

  • L’oportunitat de ser tractats com a professionals, sempre he pensat que els alumnes són professional en els seus primer dies de formació i com a tals ens hem d’adreçar a ells com a companys.
  • L’oportunitat de compartir les nostres ignoràncies que, pel fet de ser diferents, si les ajuntem són tan potents.
  • L’oportunitat de tenir visions, no diferents, sinó des de diferents angles d’una mateixa realitat i que en molts moments pot semblar difosa però que relatada des de la trinxera ens aporta realitat.
  • L’oportunitat de reflexionar sobre el present i futur del nostre ofici.
  • També, deixeu-m’ho dir, l’oportunitat personal de mantenir el meu compromís amb un Espai i un Temps que són els que m’ha tocat viure i que m’apassionen.
  • Finalment, l’oportunitat de transmetre l’esperit de SW Hosting, l’esperit dels meus company i companyes que de la seva activitat diària en fem un servei.

Moltes gràcies per permetre-m’ho."

Amb tot això, esperem que les jornades hagin cobert les expectatives del jovent que hi hagi assistit, punt final, entenem, de l’activitat.

 

Per molts anys més puguem col·laborar junts,

SW Hosting

i