Blog / SW Cybersecurity - Com tenir la teva infraestructura segura?

SW Cybersecurity - Com tenir la teva infraestructura segura?

por SW Team

SW Cybersecurity - Què i per què?

El servei SW Cybersecurity combina l'àmplia experiència del nostre equip humà, la tecnologia d'última generació i les tècniques d'anàlisi de dades i machine learning més avançades per complir un sol objectiu: construir una veritable fortalesa TI per al teu negoci. I amb aquests tres pilars en el que se sosté el producte podem oferir: Assessorament de seguretat, detecció i bloqueig perimetral, control a nivell d'aplicació i una visió completa de tota la teva infraestructura gràcies a informes de seguretat que et proveeixen d'informació crítica de les teves hosts en un únic lloc.

Anem a veure en què ens pot ajudar el servei:

Per a aquest objectiu ja hem escrit algun text explicatiu a més de que a la web es poden trobar els detalls del producte, per això, aquesta vegada anem a mostrar-t'ho en vídeo:

 


Un cop vist només has de contactar amb nosaltres via formulari web o telèfon per demanar més informació o per demanar un pressupost a mida, sense més complicacions. I perquè pugueu veure fins a quin punt de detall mostra un informe una vegada contractat el servei us deixem amb un exemple:

Descarrega un informe d'exemple

 

i