Blog / SW Cybersecurity, la ciberseguridad activa

SW Cybersecurity, la ciberseguridad activa

por SW Team

La Ciberseguretat Passiva ja no és suficient avui dia, necessitem fer un pas més cap a la Ciberseguretat Activa. S'ha convertit en una prioritat estratègica en la nostra empresa i en una necessitat en tots i cadascun dels negocis que gestionen informació, és a dir, el 99.98%.

Les empreses us enfronteu dia rere dia a moltes amenaces que us venen de llocs i orígens molt variats. Des del competidor que llança campanyes deshonestes a xarxes completes de delinqüents organitzats que posen en joc la continuïtat del teu negoci.

Per què ho anomenem Ciberseguretat Activa?

La Ciberseguretat PASSIVA és aquella que aplica les millors pràctiques, els últims pegats de seguretat i que després encreua els dits perquè la xarxa criminal de la qual parlàvem abans no trobi un punt d'atac desconegut. És el tipus de negoci que volem fer créixer? Fins a on ens ho permetrà la sort? La continuïtat i seguretat d'una empresa no pot dependre de l'atzar i esperar el millor.

Cybersecurity con SW Panel

Per l'altre costat, la Ciberseguretat ACTIVA ,que aporta el servei SW Cybersecurity, treballa en el perímetre de la xarxa per detectar i bloquejar en temps real exploits, cryptolockers, atacs de força bruta i qualsevol altra amenaça molt abans que aquesta pugui arribar als teus servidors. Sense cap latència, ni afectar el rendiment i de forma totalment gestionada des del primer minut per un equip d'enginyeria capaç de realitzar auditories de seguretat, continus escanejos de vulnerabilitats i assessorar-te en la millor manera de com protegir la teva infraestructura TI.

A més, a través del nostre panell de seguretat exclusiu, podràs conèixer en tot moment l'estat de protecció de la teva infraestructura, també rebràs de manera periòdica exhaustius informes de seguretat.

Tot això gràcies al servei de Ciberseguretat Activa, SW Cybersecurity, que posa en mans de la teva empresa una protecció completament gestionada que garanteix la millor seguretat pel teu negoci amb el mínim impacte en les teves operacions.

i