Blog / Un petit pas cap al teu propi servidor privat

Un petit pas cap al teu propi servidor privat

por SW Team

Ens preocupem pels nostres clients, i desitgem oferir-los les millors solucions tecnològiques, i totes les facilitats per millorar el rendiment dels seus serveis, en definitiva, millorar el servei que els nostres clients ofereixen als seus clients.

Per a tots els nostres clients de Multidominis, hem dissenyat un nou producte, un servidor privat virtual especialment ideat per evolucionar. El nou VPS StartUp, és un punt de partida pensat per augmentar les prestacions i serveis del teu Multidomini.

Volem que els nostres clients tinguin sempre el millor servei, i la millor relació qualitat-preu.

Volem ajudar a tots els nostres clients de multidominis a oferir millors prestacions i millors solucions en els seus serveis. El nou VPS StartUp està pensat perquè un client de multidomini disposi d′una base tecnològica més avançada, i evolucioni els seus serveis per al final, aconseguir fidelitzar els seus clients, oferint-los, dia a dia millors solucions.

No només hem creat aquest nou servidor virtual per als nostres clients de multidominis, també ens hem preocupat a facilitar a tots aquest canvi, afegint a aquest VPS, una promoció exclusiva per a clients de multidominis, que no podrà ser rebutjada.


Dóna el pas, compta fins a tres!

Si tens un multidomini a ServeisWeb, volem que donis el pas al món del servidor privat virtual, i volem que ho facis comptant fins a tres:

1. Gaudeix d′un 50% de descompte, en el primer any del teu nou VPS StartUp.

2. No et preocupis per la migració dels serveis, te la fem nosaltres i totalment gratis.

3. I per si no fos poc, si a més el període pagat del teu multidomini, no l′has consumit, t′ho canviem. Ampliarem el període del teu nou VPS, per un període de temps proporcional al cost del període no consumit del teu multidomini.

Per accedir a aquesta promoció és molt simple. Configura el teu VPS StartUp, fent clic en el linkhttp://www.serveisweb.com/configurar/configurador.asp?ubi=080299&nvl=13-V101, , contracta′l identificant-te com a client de ServeisWeb, i en l′últim pas de la contractació indica el següent codi promocional 3RRG98GVO.

Si tens dubtes, o vols que t′ajudem en tot el procés, pots contactar amb el nostre departament comercial al telèfon 902 010 664 (o 972 010 550), i estarem encantats de preparar el teu pla de migració personalitzat.

Per a nosaltres tu ets l′important.

i