Blog / Diari de Girona: SW Hosting de Fornells opta al premi

Diari de Girona: SW Hosting de Fornells opta al premi

por SW Team

Feu click aquí per llegir la notícia al mitjà original

Els guardons, pels quals competeixen empreses britàniques i dels EUA, es faran públics el juny a Mònaco

FORNELLS DE LA SELVA | DDG El proveïdor de cloud gironí SW Hosting, amb seu a Fornells de la Selva, opta al guardó "Líder europeu d'Indústria Cloud" als DataCloud Awards. L'entrega de premis, que se celebrarà el proper 2 de Juny a l'Estat de Mònaco, es convoca de forma anual per reconèixer les millors empreses de la indústria Cloud a Europa.

L'organització del DataCloud World Congress ha publicat aquesta setmana el llistat d'empreses que es disputen un guardó, en deu categories diferents. Entre elles es troba "Líder d'Indústria Cloud", categoria en la qual ha sigut nominada l'empresa SW Hosting, conjuntament amb l'empresa britànica TelecitiyGroup i dues empreses dels Estats Units amb presència a Europa, Equinix EMEA i ComputeNext.

Aquesta nominació arriba després de que l'empresa gironina vagi apostar l'any passat en ser el primer proveïdor Cloud a Espanya en equipar els seus centres de dades amb una nova arquitectura de xarxa i seguretat amb el propòsit de fer front a demandes més exigents i expandir la seva gamma de Servidors Cloud.

SW Hosting és proveïdor de solucions professionals d'infraestructura Cloud (IaaS) amb centres de dades a Girona i Madrid. En l'actualitat compta amb 18 anys de trajectòria i més de 15.000 clients arreu del món.

i