El correu electrònic és un dels canals de comunicació més utilitzats, i encara més, amb l’ús dels telèfons mòbils d’última generació o les tauletes. No poder rebre ni enviar correu, esdevé un problema comunicatiu que, per exemple, ens pot generar una impossibilitat comunicativa important, una pèrdua d’oportunitats, un malentès o una cita frustrada.

Per això, des de Serveis Web hem enginyat una nova eina per anticipar-nos a problemes del servei de correu i garantir el restabliment habitual de l’enviament i recepció de dades. Aquest nou servei detecta si un usuari aliè està utilitzant els nostres comptes per l’enviament de spam. És llavors quan aquest sistema actua a l’instant i alerta de la situació. D’aquesta manera, podem actuar a temps i resoldre problemes posteriors.

De manera automàtica, la nova eina mesura i revisa la nostra cua de correu del servidor. Així, el sistema avisarà el departament tècnic perquè aquest es posi en marxa, i ràpidament pugui efectuar les tasques de resolució de problemes del nostre correu. Aquesta eina, ens serveix per anticipar-nos al problema de la saturació de dades que pot originar l’’spam’ al nostre compte i pels riscos que correm si altres usuaris entren en el nostre compte.


Acabem amb les incidències del correu, amb els malentesos, amb allò de: ‘no he rebut el teu correu, i no entenc per què…’. Acabem amb tornar a demanar que algú ens reenviï la informació o amb correus que esperàvem per prendre una determinació destacada a la nostra vida. Alhora, acabem també amb els riscos que algú altre, pugui utilitzar les nostres dades i enviar correus en nom nostre, sumat als riscos que això comporta.

El nou sistema pot evitar la inclusió dels servidors a llistes d’’spam’, amb uns paràmetres establerts que ens ajuden a identificar prèviament si hi ha alguna incidència; com pot ser l’enviament massiu de correus, o altres problemàtiques amb les que ens podem trobar.

Per contractar el servei i/o obtenir més informació, contacta amb nosaltres al Telèfon 902 010 664 o al +34 972 010 550.