Toc, toc! Encara no t’has enterat que pel 25 aniversari dels dominis .ES i fins el 31 de desembre els pots registrar a només 4,5€? I tampoc sabies que pots registrar dos dominis .CAT al preu d’un?

Els dominis doten personalitat als teus projectes a Internet formant part d’una comunitat molt extensa. El domini et situa, t’identifica i et dóna valor.

Amb el registre de qualsevol dels dominis tindràs a la teva disposició els serveis gratuïts amb el Hosting Micro, amb el qual pots començar a provar la presència a la xarxa amb 1 compte de correu electrònic, 1 compte FTP i 1 GB d’espai pel teu nou domini. També pots dissenyar la teva targeta de presentació online amb l’SW Easy Web: utilitza les xarxes socials per a que et coneguin millor!

Encara no t’hem convençut? Amb SW Hosting tens el teu propi panel de control anomenat SW Panel, amb el pots gestionar tots els teus serveis, consultar les teves factures i pagaments així com comunicar-te amb nosaltres 7x24x365 mitjançant Tiquets Tècnics o missatges instantanis en el Mur de Suport.

No esperis més: els teus dominis .ES a 4,5€ i la promoció 2×1 amb els dominis .CAT!