Blog / Accions solidàries durant el 2012

Accions solidàries durant el 2012

by SW Team

Al llarg del 2012 ServeisWeb ha volgut formar part de diversos projectes solidaris col•laborant amb el seu granet de sorra. Aprofitarem aquest post per comentar-vos quines han estat les nostres aportacions.

1.www.reforestemaltemporda.cat

Per la nostra proximitat geogràfica, vam viure amb molt de sentiment els incendis del 2012 a la zona de l’Alt Empordà. Des del primer moment vam engegar conjuntament amb vàries persones a nivell particular i coordinats per les institucions: Diputació de Girona, Consorci Vies Verdes de Girona i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà; amb la iniciativa Reforestem Alt Empordà per tal de recaptar el màxim de fons possibles i destinar-los a les tasques de recuperació de les 14.0000 hectàrees devastades.

El passat 30 de desembre, es va realitzar la transferència d’un total de 155 euros, l’import recollit entre totes aquelles persones que van solidaritzar-se amb la causa i van fer les seves donacions a través de la web de la iniciativa: www.reforestemaltemporda.cat.www.reforestemaltemporda.cat

Volem donar-vos les gràcies a tots aquells que vàreu tenir la bona voluntat. Els diners s’han dipositat a la Plataforma #focempordà, corresponent a la iniciativa solidària i popular sorgida des del propi territori. Si vols veure les diferents aportacions clica el següent enllaç: http://focemporda.mediambient-altemporda.org/que-fem/donacions.

Per a més información respecte la Plataforma #focempordà clica en el següent enllaç http://focemporda.mediambient-altemporda.org/que-fem/donacions/plataforma-focemporda

2.Movember i Recapte d’Aliments

ServeisWeb és una empresa formada majoritàriament per homes. Així que no podíem faltar a la iniciativa Movemberhttp://es.movember.com/en/, la campanya que ha convidat als homes de tot el món a deixar-se bigoti “moustache” durant un mes (novembre) per a sensibilitzar-se sobre les malalties masculines.

Paral•lelament a aquesta campanya, ens apuntem a la iniciativa Gran Recapte d’Aliments organitzat per la Fundació Banc d’Aliments http://www.bancdelsaliments.org/ca/home/, a la qual hi aportem diversos queviures aportats pels diferents treballadors de ServeisWeb. L’organització va informar que es va superar de llarg la xifra objectiu d’aliments a aconseguir (1.400.00kg) – sense comptar els donatius en metàl•lic a través de La Caixa i el portal Online –.

3.Inter Oxfam Trailwalker – patrocini equip “Why not?”

En la segona edició (cap de setmana 5 i 6 maig de 2012) del desafiament de la Trailwalker organitzat per Intermón Oxfam, ServeisWeb va ser un dels 11 patrocinadors de l’equip gironí ”Why not’”.

La Trailwalker és una cursa solidària per lluitar contra la pobresa i la injustícia al món que s’organitza des de l’any 2011. Consisteix en recórrer un total de 100 km en 32 hores amb equips de 4 persones. El recorregut de la segona edició es va traçar d’Olot a Sant Feliu de Guíxols a través de la Via Verda. Els donatius recollits en destinen en benefici d’Intermón Oxfam que distribueix entre un total de 400 projectes. Per a més informació clica el següent enllaçhttp://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/que-es-tw.

A continuació us deixem un enllaç de la notícia/reportatge de la Trailwalker difosa a través de TV Gironahttp://tvgirona.xiptv.cat/altres-programes/capitol/trailwalker-2012.

i