Blog / Backup gratis a tots els nostres plans de hosting

Backup gratis a tots els nostres plans de hosting

by SW Team

Hem adaptat tots els nostres sistemes de backup a les noves lleis, tant espanyoles com europees, de gestió i protecció de dades.

Ara ja podem oferir, de forma gratuïta a tots els nostres clients d'allotjament compartit, backup total de totes les seves dades.

Utilitzem noves eines de securització i extracció de dades dels serveis d'allotjament compartit que ens permeten realitzar backup totals de totes les webs, bases de dades i correus electrònics per poder recuperar-los en cas que un client ens ho demani.

La nostra obsessió és la seguretat, i per oferir els serveis, més segurs, aquests també han de disposar d'eines de recuperació de dades.

Aquest nou servei de backup és gratuït mentre disposis d'un pla de hosting amb nosaltres, qualsevol pla de hosting, inclòs el gratis.

 

Com funciona el backup en el hosting compartit?

El funcionament està totalment automatitzat, no has de fer res.

Hem creat un sistema automatitzat que cada dia copiarà totes les dades de tots els nostres servidors d'allotjament compartit i els emmagatzemarà en cabines de disc independents i totalment aïllats dels serveis de hosting, i totalment aïllats Internet, per així garantir la confidencialitat de les dades i la restauració de qualsevol informació en cas que un client nostre ens ho demani.

Serem capaços de recuperar un arxiu de fins a 15 dies enrere.

 

Compliment escrupolós de les lleis vigents en protecció de dades

Els nostres sistemes de backup compleixen,  al peu de la lletra, amb totes les obligacions en gestió i conservació de dades que marquen les lleis actuals.

Pots estar totalment tranquil, les dades de la teva web i de correu electrònic estan totalment fora de perill amb nosaltres.

 

El millor i més complet hosting del món


Estem invertint en tecnologia per oferir més i millors serveis als nostres clients.

Però ja hem aconseguit ser el millor hosting del món, el més segur gràcies a la nostra capa de FireWall Antihacking gratuït a tots els nostres plans de hosting. El més resilient gràcies als sistemes de backup intel·ligents que garanteixen la conservació i restauració de totes les dades del teu hosting, i també de forma gratuïta. El més complet perquè permetem que triïs quin servidor web vols, quins llenguatges, quin sistema operatiu, i a més quines aplicacions vols que t’ instal·lem, de forma gratuïta, al teu hosting.

El hosting compartit d’ SW Hosting només ofereix avantatges als nostres clients.  A què esperes a tenir el teu amb nosaltres?

Consulta els nostres plans de Hosting a: https://www.swhosting.com/ca/hosting
Consulta els nostres preus de dominis a: https://www.swhosting.com/ca/dominios
Consulta els nostres preus de certificats SSL a: https://www.swhosting.com/ca/ssl

i