Blog / BetaBeers de Digitals Girona a SW Hosting

BetaBeers de Digitals Girona a SW Hosting

by SW Team

El nou BetaBeers de Digitals Girona el farem a casa, des del seu blog anuncien l'esdeveniment d'aquesta manera:

"Degut a situacions de crisis com la viscuda durant els últims dies amb l’atac massiu del ransomware “WannaCry” aprofitant vulnerabilitats conegudes, la seguretat informàtica ha esdevingut un tema d’interès global que cal tractar.
Durant la xerrada presentarem els riscos més coneguts relacionats amb la seguretat informàtica a nivell d’usuari i d’empresa. Es recrearan diversos tipus d’atacs relativament simples, com ara atacs de ransomware o atacs a aplicacions web, explicant el seu funcionament i contra mesures bàsiques. Es parlarà sobre l’estat de l’art a escala global exposant campanyes massives d’atac i les seves conseqüències.

La xerrada anirà de la mà de Pau Muñoz, un tècnic especialista en seguretat informàtica amb experiència en el sector consolidada a base d’anys de pràctica i estudi. Actualment dirigeix l’àrea de seguretat informàtica de SWHosting i presideix l’associació catalana per la promoció tecnològica on també exerceix com a coordinador del congrés internacional sobre seguretat informàtica “overdrive hacking conference”. Compta amb diverses certificacions de renom dins l’àmbit de la seguretat com la OSCE (Offensive-security certified expert) obtinguda a través d’offensive-security a Israel.

En aquesta ocasió traslladem el 13è Betabeers Girona a les fantàstiques instal·lacions de SW Hosting. Empresa especialitzada en Cloud Computing per a empreses. Dissenyen, administren i protegeixen arquitectures de servidors Cloud per entorns crítics i d’alta disponibilitat. Fundats el 1996, a SW Hosting disposen d’àmplia experiència en l’assessorament, disseny i execució de projectes fets a mida."

I no patiu, que la cervesa la posem nosaltres! 😉

Així que esperem trobar-nos aquest proper dijous dia 22 de juny a les 19h a SW Hosting [fusion_builder_container hundred_percent="yes" overflow="visible"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="no" center_content="no" min_height="none"][c/ Ponent, 13-15 de Fornells de la Selva - 17458].

Per apuntar-vos a l'esdeveniment ho podeu fer a l'enllaç següent: http://www.digitalsgirona.org/betabeers-ciberseguretat-swhosting

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

i