Blog / 'Data Center Market' fa focus en SW Hosting en un reportatge especial

'Data Center Market' fa focus en SW Hosting en un reportatge especial

by SW Team

A SW Hosting seguim creixent. Per aconseguir-ho, és imprescindible invertir constantment en noves infraestructures tecnològiques i d’equipament. Això és justament el que mai hem deixat de fer: inversions en espai físic, inversions en maquinària informàtica, inversions en dispositius, en equip humà i en tot allò que estigui al nostre abast, per seguir a la primera línia.

Una mostra d’aquest èxit, pot veure’s reflectida en els reconeixements i mencions que alguns mitjans especialitzats fan sobre nosaltres. Aquest mes de febrer, per exemple, la revista Computing ens dedica part del seu contingut. La trobeu dins del suplement ‘Data Center Market’, en un reportatge extens sobre l’entrega de la primera edició dels ‘Premis a la innovació en el CPD’. Ens plau compartir aquesta informació, a través del nostre blog i xarxes socials, amb els nostres clients, amb els nostres amics i companys, així com amb tot el públic en general.

 

 

 

En aquest número podràs informar-te dels serveis que oferim, de les inversions en ampliació de SAIs, de les característiques tècniques bàsiques i del creixement que estem experimentant com centre de dades. A més, ja avancem que hi ha novetats a punt de donar-se a conèixer. Aviat t’informarem.

Aquests premis que hem citat, recentment atorgats a Madrid, van servir per a reconèixer a totes les empreses del país que despunten en el sector d’Internet i recursos web i que compten amb el seu propi centre de dades. Unes empreses que segueixen esforçant-se al màxim per fer front a la crisi actual. Per sortir d’aquesta, una de les claus és innovar. Per això, en aquest suplement hi trobem un resum i descripció de cadascuna de les empreses que van ser reconegudes per la seva tasca en innovació, que actuen de proveïdores i/o subministradores de tecnologia específica. Si el tema t’interessa, no dubtis en donar un cop d’ull a la publicació d’aquest mes que aprofitem per compartir amb tu.

 

 

[fusion_builder_container hundred_percent="yes" overflow="visible"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="no" center_content="no" min_height="none"][boto link="http://datacentermarket.es/revista/data-center-market-febrero-2014/" text="Data Center Market"]

 

Aprofita la ullada per informar-te també de les avantatges que ofereix el Cloud Computing, les solucions de software, els estudis d’anàlisi sobre les expectatives del sector per a aquest any, etc.

Una mostra d’aquest procés viu d’evolució pel qual passa SW Hosting, és el fet de rebre els reconeixements que estem rebent, després d’anys de trajectòria, i que ens enorgulleix. Tots ells, compten per a nosaltres, tots. Són importants totes les opinions d’aquells que han confiat en nosaltres des del principi, fins que s’han fixat de forma ocasional o puntual. Cada reconeixement al treball fet en equip és un triomf per celebrar per SW Hosting.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

i