Blog / Disseny pàgina Web

Disseny pàgina Web

by SW Team

SW easyWeb, la teva web gratuïta

Més de quinze anys d’experiència en el món d’Internet ens han permès fer un seguiment constant de l’evolució d’aquest sector i extreure’n unes conclusions molt clares: “si no ets a la xarxa, no existeixes”. Per més obvi que sembli, no tothom és conscient de la necessitat de tenir una bona presència a Internet i en conseqüència, incrementar notablement la visibilitat del teu establiment i que et trobin els teus potencials clients.


Des de ServeisWeb hem apostat sempre per oferir els productes que més s’adaptin a les necessitats dels nostres clients i per aquest motiu el nostre departament web ha dissenyat una plataforma que permet als seus usuaris tenir la seva pròpia pàgina web de presentació en només dos minuts i de forma totalment gratuïta.

Et presentem SW easyWeb, un nou servei que et permetrà crear la teva web de la manera més fàcil i ràpida. El procediment és molt senzill, només cal que pensis la biografia o la descripció dels serveis que ofereixes, modificar al teu gust la lletra i escollir el teu color preferit o una imatge de fons de pantalla.

A més, SW easyWeb també et permet enllaçar les teves Xarxes Socials perquè puguin contactar amb tu i interactuar amb els teus seguidors. I si vols editar la teva pàgina web o afegir-hi més contingut, ho podràs fer des de qualsevol dispositiu mòbil.

Pots trobar tota la informació a la pàgina web de SW easyWeb: http://www.sweasyweb.com.

i