Blog / El .CAT per 6,48€. El domini .CAT més barat

El .CAT per 6,48€. El domini .CAT més barat

by SW Team

A ServeisWeb volem seguir sent la millor opció per als nostres clients i premiar-los amb nous avantatges. Si ets client VIP, ja pots beneficiar-te del preu més econòmic del mercat per donar d’alta un domini .CAT per només 6,48€.


Per quina raó triaries registrar un domini amb altres companyies com ‘Entorno Digitalhttp://www.entorno.cat/registrar_dominios_cat.php’ o ‘DonDominiohttp://www.dondominio.cat/’, pagant més de 9€ ? Nosaltres te l’oferim per tan sols 6,48€. El preu que trobes a ServeisWeb no té competidor.

Si registres ara un domini .CAT pots estalviar-te una mitjana de 5€, si ho comparem amb els preus que està oferint la competència. Si en fem una segona lectura, podem dir que el descompte que t’apliquem a ServeisWeb, gairebé et podria servir per registrar un segon domini .CAT només afegint 1,48€ més.

Per beneficiar-te’n tan sols has de ser Client VIP contractant amb nosaltres algun d’aquests productes o serveis: l’SW Cloud, un Servidor dedicat o el Housing/Colocation. Pots ser Client VIP de ServeisWeb per una tarifa mínima de 38€ al mes.

Altres dominis més econòmics: .com, .es, .net i altres

Els descomptes i ofertes que tenim a ServeisWebhttp://www.serveisweb.com/ca/dominios/tarifas-vip referents al registre de dominis també s’apliquen a altres dominis que no són els .CAT. Per exemple, en cas que siguis Client VIP, un registre .es té un cost de 4,70€, mentre al mercat el trobem per un preu d’entre 10 i 15€ aproximadament; com per exemple el trobarem a portals com ‘Nominalia’ o ‘Hostaliahttps://www.hostalia.com/dominios/dominios-precios.html’. El mateix ocorre amb el registre d’un domini .com, que a ServeisWebhttp://www.serveisweb.com/ca/dominios/tarifas-vip el trobaràs per 6,78€ i, per posar un altre exemple, a ‘CDMonhttps://www.cdmon.com/cas/dominios/’ per 10,95€. Un domini .net, té un preu al mercat de vora els 10€, mentre que nosaltres te l’oferim gairebé per la meitat: 5,74€http://www.serveisweb.com/ca/dominios/tarifas-vip. Per un domini .org, a ServeisWebhttp://www.serveisweb.com/ca/dominios/tarifas-vip abonaràs tan sols 4,42€, en comparació amb altres companyies que l’ofereixen per uns 11-12€. I aquests són només alguns exemples que pots trobar fàcilment navegant per Internet.

El Cloud gratuït. Més dominis, més estalvi

I encara hi ha més ofertes. El nostre Cloud pot sortir-te totalment de franc! Pels registrants que tenen una norantena de dominis registrats, el nostre Cloud els surt gratis. El preu del registre d’aquests dominis significa que el nostre Cloud et costa 0€.

El Cloud et permetrà ampliar l’estructura dels teus equips i millorar el rendiment al màxim. Al mercat, els podem trobar per un preu aproximat d’uns 80€, depenent de les característiques i condicions de cada companyia. Amb ServeisWeb, tens un Cloud totalment gratuït, només per ser Client VIP i per comptar amb el registre de dominis citat. D’aquesta manera premiem als nostres clients i els reconeixem la seva fidelització.

Com pots comprovar, si registres més dominis, més barats seran i amb més avantatges comptaràs.
Alhora, et recordem els serveis gratuïts que t’oferim a ServeisWeb per registrar un domini: pàrquing gratuït, gestió de DNS i de contactes, gestió amb SW Panel, web presencial gratis, redirecció web i de correu, atenció telefònica gratuïta i serveis d’autorenovació i vigilància.

El millor regal que pots fer-te, fins i tot anticipant-te al Nadal.

i