Blog / El Mur de l’SW Panel: la nova eina de suport

El Mur de l’SW Panel: la nova eina de suport

by SW Team

Et presentem el Mur de Suport! La nova eina de l’SW Panel perquè ens puguis transmetre els teus dubtes, i en temps real, ajudar-te.

Per nosaltres, l’Atenció al Client és fonamental i imprescindible: la comunicació entre client i equip ha de ser el més important. És per aquest motiu, pel qual ens esforcem dia a dia per millorar els nostres serveis, i poder presentar-te productes innovadors i que sobretot, s’adaptin a tu. Ens regim doncs per tres màximes: innovació, accessibilitat i comunicació. Volem que gaudeixis dels nous serveis que t’oferim, els gestionis amb autonomia posant al teu abast les eines per així fer-ho, i si no te’n surts, que tinguis un assessorament personalitzat en el moment que ho necessitis.

Com bé saps, pots interactuar amb el nostre equip d’Atenció al Client les 24 hores del dia, tot l’any, amb la facilitat d’un clic mitjançant els tiquets tècnics, o amb una trucada. Avui, et presentem el nostre Mur de Suport, on fusionem la innovació i l’atenció al client amb un clic.

Com funciona?

Podràs trobar el Mur de Suport al menú Inicial del panell de gestió, SW Panel 11, podràs enviar-nos la teva consulta.

No saps com crear un compte de correu electrònic, veure les teves factures o renovar el teu domini? Escriu-nos-ho, i en temps real, t’ajudem!

D’aquesta manera, les teves consultes les canalitzarem en un format modern, accessible i de manera personalitzada, per tal que puguis seguir gestionant els teus serveis.

A partir del 3 de setembre, podràs gaudir de la nova eina de suport: accessible, propera i moderna. La trobaràs al teu SW Panel 11, entrant amb el teu codi d’usuari i contrasenya: amb un clic a l’opció Mur de Suport en el menú Inicial.

Per més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 902 010 664 o amb un clic al Mur!

 

i