Blog / Hosting gratis i informe SEO gratis

Hosting gratis i informe SEO gratis

by SW Team

Disposar d'un bon hosting és primordial perquè la teva web i correu electrònic funcionin correctament, però perquè estiguis en internet fa falta una cosa més, que la teva web estigui posicionada en els cercadors, i quant més ben posicionada, més visites tindrà.

A  SW Hosting hem llançat una campanya per a apropar el Hosting a tothom gràcies al nostre producte de Hosting gratis, si registres el domini amb nosaltres. El nostre hosting gratis no té publicitat i inclou bases de dades, amb el que podràs instal·lar, sense problemes, un Wordpress o fins i tot un Prestashop.

Però aquest any 2020 anem més enllà. Volem que sàpigues si la teva web a més, està ben feta i ben dissenyada perquè els cercadors la trobin i la indexin en una bona posició.

Ara a través del teu SW Panel, podràs sol·licitar un informe SEO gratis.

Què és un informe SEO?

Un informe SEO analitza com està posicionada la teva web en els cercadors. A més, és capaç d'analitzar si el contingut de la web i la manera com l'hem feta està bé o malament. Això és molt útil per a saber què hem de fer en una web publicada perquè millori el seu posicionament en cercadors.

 

Per a què serveix un informe SEO?

Serveix perquè tinguis una idea d'aquelles coses de la teva web que han de millorar-se perquè Google la posicioni millor.

Un bon informe SEO consta de diverses parts que han d'analitzar-se:

  1. El posicionament actual
  2. Estudiar les paraules clau
  3. Estudiar els meta o etiquetes i totes les URLs
  4. Anàlisi del contingut de la teva web
  5. Anàlisi de l'optimització i la usabilitat, incloent dispositius mòbils
  6. Enllaços en la teva Web i enllaços externs
 

Què he de fer per a tenir el meu informe gratis?

Molt fàcil, pel simple fet de ser client d’ SW Hosting i disposar de panell de control, ja podràs sol·licitar un informe gratis de la teva Web.

 

Com sol·licito el meu informe gratis?

El primer pas és entrar al teu SW Panel de client.

 

Una vegada hagis entrat, a la part esquerra del menú lateral, trobaràs l'apartat de “informes i certificats”, en aquest apartat podràs veure l'opció de “Informes SEO”

Quan hagis accedit a aquesta opció, trobaràs un botó que et permetrà generar el teu informe SEO.

En l'apartat de generació simplement indica'ns el tipus d'informe SEO que vols, la url de la web que vols analitzar i el compte de correu electrònic al qual vols que t’enviem l'informe.

Així de simple, així de fàcil i en minuts tindràs analitzada la teva Web.

 

Hi ha més opcions a part d'un informe gratis?

Sí, si necessites un informe molt més professional o detallat, podràs sol·licitar un informe SEO avançat Professional, en el qual l'anàlisi que es farà de la teva web i del seu contingut serà molt més exhaustiu.

Aquest informe professional et servirà perquè puguis presentar-l'hi al teu actual proveïdor de SEO o dissenyador Web perquè realitzi les modificacions o correccions que en ell es detallen.

Si les fas totes, la millora en el posicionament de la teva web serà espectacular. Si abans no et trobaven a Google, et garantim que ara segur que ho faran.

Recorda, a SW Hosting tindràs el teu Web Hosting gratis i podràs sol·licitar gratuïtament un informe SEO de la teva Web. Volem ajudar-te a millorar la teva presència en Internet.

Pots activar el teu hosting gratis accedint a https://www.swhosting.com/ca/hosting/gratis/dominio

I quan siguis client aprofita el teu informe SEO gratis!!

i