Blog / Infraestructura Cloud per a equips de desenvolupament

Infraestructura Cloud per a equips de desenvolupament

by SW Team

Com a empresa, cal pensar sempre en les necessitats de cada perfil de client, i fins i tot és favorable avançar-nos a les seves demandes, per anticipar-nos i donar resposta a allò que necessiten.

Per aquesta raó, si vols seguir oferint un bon servei, és important considerar la idea de segmentar les dades dels clients. Un bon proveïdor potenciarà la confiança del client i el bon servei ofert. La solució que et proposem des d’SW Hosting són els servidors Cloud, que en funció de les teves necessitats s’escalen a mesura que ho necessitis. El Cloud és flexible, segur i adaptable.

 

És important separar aquelles dades que són més sensibles de les que no ho són tant. Seria recomanable no barrejar-les totes en un mateix servidor i així aconseguir un nivell més elevat de seguretat entre elles. La dita popular de ‘divideix i venceràs’ pot ser perfectament aplicable en aquest cas. Dividir les dades en més d’un servidor, serà donar una volta més a les tornes al nostre tancament de protecció.

L’experiència diària ens demostra que els clients poden tenir dubtes sobre com protegir aquelles dades rellevants. Seria recomanable segmentar els teus clients, i fins i tot aïllar els projectes importants, donada la seva magnitud. Es aconsellable fer aquesta diversificació de la informació en diferents servidors Cloud i no monopolitzar-los tots en un de sol. Ens estalviarem córrer riscos de forma innecessària.

Aquesta pot ser una de les claus del teu èxit de cara als teus clients, que pot semblar de lògica aclaparadora però que no sempre es duu a terme. Ofereix-los més seguretat i protecció de les seves dades. Així, els teus clients veuran reduïts els riscos d’intrusisme, spam hackeig, ús indegut de la informació per part de tercers o mala praxis, que afecti a les seves dades.

Accedir de forma no autoritzada com per exemple a un blog, o a un gestor de continguts, pot ser relativament senzill per a alguns. A través d’aquesta entrada no autoritzada, es pot accedir a una altra informació de vital importància per al teu client. Si tota la informació està hostatjada en el mateix servidor, podem tenir problemes que són fàcilment evitables.

Separar les dades a temps, pot ser un mèrit comú.

i