Blog / La teva web en Wordpress anirà com un coet!

La teva web en Wordpress anirà com un coet!

by SW Team

Wordpress funciona perfectament amb tots els nostres plans de hosting, però, tot i així, hem posat a treballar als nostres enginyers i desenvolupadors per donar-te més.

Més del 34% de les webs del món ja estan fetes en Wordpress, i hem volgut convertir-nos en un referent en aquest camp.

Trobaràs molts proveïdors que diuen ser especialitzats en Wordpress, que t’oferiran el millor servei, el millor hosting... però no. Res més lluny de la realitat, tot és pur màrqueting. Simplement maquillen el seu hosting i t'expliquen històries perquè els contractis el mateix, però més car.

A SW Hosting no hem volgut fer el mateix. Hem trigat, però al final hem tret el millor hosting optimitzat per a Wordpress del món.

Sí, com ho sents, realment un hosting optimitzat, pensat i dissenyat perquè el teu Wordpress vagi com un tret i, a més, el podràs escalar fins a l'infinit i més enllà.

 

Per què el nostre Hosting Wordpress?

Perquè no mentim ni enganyem, aquest hosting està pensat únicament i exclusivament per millorar el rendiment de la teva pàgina web en Wordpress, millor rendiment, millor seguretat, millor suport, millor preu. El “pack” perfecte per al teu Wordpress.

 

Tot el que inclou el nostre Hosting Optimitzat Wordpress i que no et pots perdre

Hem creat els millors plans de hosting pensats i dissenyats per al teu Wordpress. Som experts en Wordpress i infraestructures, per això hem pogut dissenyar els millors, els més ràpids, els més segurs i, per descomptat, els més econòmics plans de hosting per Wordpress.

 

Suport per experts en Wordpress 24x7

El nostre equip tècnic especialitzat en Wordpress t'ajudarà en el que necessitis. Per a nosaltres és molt important que el teu Wordpress funcioni perfectament.

La velocitat de càrrega més ràpida del món

Hem dissenyat el nostre pla de hosting per oferir-te la millor velocitat de càrrega per al teu Wordpress, garantint el millor "first byte" del mercat.

Servidors exclusius per a Wordpress

Sabem que la teva web serà un Wordpress, això ens permet configurar i ajustar al màxim cada un dels servidors. Així aconseguim el millor rendiment.

Experts en seguretat per a Wordpress

Els nostres Firewalls de nova generació especialment ajustats per al teu Wordpress, inclosos gratuïtament, faran que el teu Wordpress sigui el més segur del món.

Hosting escalable fins a l'infinit

Si el teu Wordpress creix el podràs escalar fins a l'infinit amb el nostre pla il·limitat. I si encara necessites més, el podràs escalar a un servidor Cloud privat per a tu.

Migració gratis del teu Wordpress

No has de fer res, nosaltres ho farem per tu. Migrem gratuïtament el teu Wordpress fins a SW Hosting perquè aprofitis les nostres avantatges.

 

Aquests són els nostres plans de Hosting Optimitzats per a Wordpress!

Fàcil i econòmic. Què necessites?, tria entre un pla inicial o el nostre fantàstic pla Il·limitat, no posis límits al teu Wordpress

Consulta'ls a https: https://www.swhosting.com/es/hosting

 

Encara et donem molt més

Però no ens hem quedat aquí, sabem que la teva web i el teu negoci són importants. Pensant en això hem vitaminat el teu hosting amb els millors complements que et faran sentir segur i tranquil. Tot inclòs gratis en els teus plans de Hosting Optimitzats per a Wordpress.

Els millors Data Center d'Espanya

Disposem de 3 Data Centers propis a Barcelona i Madrid, els més moderns i els més segurs d'Espanya. Hem configurat tots els nostres servidors de forma única per oferir les millors solucions de hosting per a Wordpress del món. I podem fer-ho perquè no depenem de ningú, som propietaris del 100% de la infraestructura que necessites.

El millor SEO per Wordpress

Al tenir els Data Centers a Espanya, i utilitzar adreces IP espanyoles, Google prioritzarà en els resultats en les recerques espanyoles les pàgines ubicades a Espanya, això farà que el teu posicionament millori i estiguis sempre en les primeres posicions. El nostre Hosting Wordpress Optimitzat, a més, optimitzarà la teva posició en els cercadors, facilitant així un SEO més natural.

El millor suport 24x7, la millor garantia.

Suport 24x7 els 365 dies de l'any realitzat per especialistes en hosting i en Wordpress. Temps màxim de resposta, de nivell 1, de 10 minuts. Garantia de satisfacció, "Money back" de 15 dies, els millors SLAs del mercat, et paguem si no complim amb els estàndards de qualitat, qui pot oferir major garantia?

Backup gratuït diari

Volem que estigueu tranquils i segurs. Cada dia farem un backup de la teva web, de les teves bases de dades i del teu correu electrònic de forma gratuïta, i el guardarem durant 15 dies, perquè puguis recuperar-lo quan vulguis, en cas que ho necessitis. No et preocupis per la pèrdua de dades, nosaltres tindrem la teva còpia.

Compliment RGPD i protecció de dades

Complim totes les obligacions legals. Dades en territori europeu, Certificació ISO 27001, PCI DSS, compliment de l’RGPD i custòdia dels logs en compliment de la LSSI. Certificats d'ubicació de dades per RGPD i de destrucció de dades en cas de baixa dels serveis. Amb nosaltres compliràs la llei i estaràs tranquil. ¿I on és ara el teu Wordpress, les compleixen?

Sense permanència ni penalitzacions

No fem com molts altres, nosaltres no tenim lletra petita en els contractes. Si tu portes el teu Wordpress i després vols marxar, no et posarem cap entrebanc, podràs fer-ho quan vulguis, res et lligarà a nosaltres. Bé, segur que sí, som tan bons que no voldràs anar-te’n ;-)

La millor tecnologia

Servidors d'última generació amb discos SSD i All-Flash, amb la millor xarxa de comunicació fins 128GBytes d'ample de banda i els millors accessos a Internet. Tot això protegit amb els millors FireWalls perimetrals de Capa 4 i Capa 7. Amb nosaltres tindràs el millor al millor preu. No tinguis dubtes.

El teu Wordpress sempre protegit

No tinguis por dels hackers. Tens inclòs, gratuïtament, protecció de nova generació que, en temps real, analitza tots els accessos a la web i et protegeix d'atacs, malware, robatoris de dades o manipulació de la teva pàgina. A més, tots els nostres plans de Hosting Wordpress inclouen un certificat SSL Comodo gratuït i de per vida.

 

Compara i decideix

No et tallis, utilitza un Excel per comparar-nos amb la competència, veuràs que no hi ha color. Millor encara, a data 15 de agost de 2019, nosaltres hem fet la feina per tu. Aquí tens la comparativa del nostre pla de Hosting Wordpress amb totes les opcions que actualment pots trobar al mercat.

 

[fusion_builder_container hundred_percent="yes" overflow="visible"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="no" center_content="no" min_height="none"][fusion_table fusion_table_type="1" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" animation_type="" animation_direction="left" animation_speed="0.3" animation_offset=""]

SW Hosting Webempresa SiteGround Dinahosting Sered Raiola Networks
Espai 7GB 1GB + 3GB Backup 10GB 5GB 6GB 5GB
Tràfic Il·limitat 60GB - Il·limitat Il·limitat 100GB
Comptes correu 10 - Il·limitades 20 Il·limitades 10
SSL Comodo Let's Encrypt Let's Encrypt Let's Encrypt Let's Encrypt Let's Encrypt
Versió PHP 7.3 7.3 7.3 7.2 7.1 7.2
Backup Gratis Diari+ 15 dies Cada 4h (max 48h) Diari Diari Diari Diari
AntiVirus/AntiSpam Si Si No Si No No
Preu 49,50€/any 79€/any 47,40€/any 78€/any 59,40€/any 71,40€/any

[/fusion_table]

 

 

Ja ho tens clar?, segur que sí. Fes el primer pas, comença ja amb el teu Hosting Optimitzat per a Wordpress fent clic en el link: https://www.swhosting.com/ca/hosting , segueix els passos i en minuts ja tindràs el teu hosting disponible amb nosaltres.

Ah, i recorda que, si vols, et farem la migració gratis del teu Wordpress![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

i