Blog / SW Hosting guanya a Girona el premi E-Tech a la trajectòria de la empresa TIC

SW Hosting guanya a Girona el premi E-Tech a la trajectòria de la empresa TIC

by SW Team

El proveïdor de serveis al núvol ha rebut el premi de mà de l’alcalde de Girona, Albert Ballesta, després de més de 20 anys de trajectòria al seu sector.

Premios E-Tech

Girona. 1 de Març de 2016. El proveïdor de Cloud i serveis d’internet, SW Hosting, ha sigut guardonat amb el “Premi a la Trajectòria de la Empresa TIC” a la desena edició dels premis digitals E-Tech que va tenir lloc ahir 29 de febrer al Palau de Congressos de Girona.

La recepció del premi – atorgat en reconeixement de la seva trajectòria, resultats de facturació i projecció de futur – coincideix amb el 20è aniversari de l’empresa gironina fundada al 1996.

El guardó va ser entregat per l’alcalde de Girona, Albert Ballesta, i rebut per el representant de SW Hosting, Sergi Frias, qui va declarar: “És un honor ser premiats després d’aquests 20 anys de viatge. Estem convençuts que aquest premi demostra el nostre compromís amb els nostres clients i amb tots aquells a qui puguem aportar valor”.

Els premis digitals E-Tech, repartits en 10 categories i organitzats per l’Associació de Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), reconeixen a les empreses i entitats de les comarques gironines que amb la seva feina, activitats i projecten estan contribuint a la difusió i el desenvolupament de les TIC.

Sobre SW Hosting: proveïdor català de computació al núvol, “Cloud”, fundat a l’any 1996 i especialitzat en serveis professionals per a entorns crítics i d’alta disponibilitat amb centres de dades a Girona i Madrid.

Per a més informació sobre l'empresa, visiti: swhosting.com.

i