Blog / SW Hosting present a la 1a Hackathon Girona

SW Hosting present a la 1a Hackathon Girona

by SW Team

SW Hosting és patrocinador de la 1a Hackathon que tindrà lloc a Girona aquest divendres 7 de març. El nostre Cloud System serà part de la infraestructura que farà possible el projecte desenvolupat que se’n derivi de la Hackathon.

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona es prepara per rebre aquest cap de setmana la primera “Hackathon Girona” que té l’objectiu de crear un producte funcional durant la trobada. Hackathon és el concepte de Hacker i Marató fusionats i a Girona vol servir per desenvolupar un productes des de la base d'una aplicació, seguint tot el cicle: partint de la concepció de la idea, fins a la comunicació final del producte i la seva funcionalitat.

Per a aquesta primera edició, el projecte consistirà en una aplicació web, tot i que en futures edicions està previst que també es contemplin altres formats, com ara apps mòbils.

Programarem, comunicarem i promocionarem el producte durant tota la jornada amb la finalitat de construir un projecte empresarial viable a partir de l’esforç de tots plegats. A tots els participants que hagin demostrat el seu compromís s’oferirà participar en el projecte resultant.

L’esdeveniment començarà el divendres a les 18.00h amb una trobada dels participants per parlar de la idea del projecte. S’explicarà 1 projecte que s'ha escollit entre diverses persones d'entre més de 10 i ja es portarà repartit en mini-projectes factibles de ser fets en 24 hores. Es discutiran, es repartirà la feina i es treballarà de forma coordinada (l'equip organitzador assentarà les bases de com treballar) amb l'objectiu de diumenge tenir-ho funcionant.

 

i