Blog / Vídeo Testimonial de Mainada - SW Hosting

Vídeo Testimonial de Mainada - SW Hosting

by SW Team

Com que és un projecte amb clients fidelitzats tenim molt clar que hem de ser molt respectuosos en publicar els vídeos i les seves declaracions, però, no ens podeu negar que costa no fardar amb vídeos com aquests. És molt difícil i ens alegra molt poder dir que tenim uns molt bons clients amb els que intentem fer prevaler el nostre leitmotiv: proactivitat màxima amb un servei d'atenció al client excel·lent.

Vídeo Testimonial de Mainada amb SW Hosting

El cas que us presentem avui es tracta de Mainada.es, un ecommerce de puericultura que va fer el salt de la botiga física a la digital i amb el pas del temps han anat evolucionant al costat de la tecnologia. Citant a Joan Pijuan: "Recordo que fa més de 8 anys vam començar a col·laborar amb SW Hosting, i de moment continuem amb ells fins al dia d'avui de forma ininterrompuda, sent un dels primers clients que vam donar el salt al núvol quan poques persones ho fèien, apostant per aquest servei" i per una bona raó, la transformació del seu negoci.

En aquesta ocasió el CTO de Mainada.es ressalta més la implicació dels equips de SW Hosting i el tracte rebut per part nostra, però no ens avancem a les seves paraules, millor veieu amb els vostres ulls el vídeo:

 

 

Si vols formar part de la familia SW només t'has de posar en contacte mitjançant el nostre formulari i dir-nos en què et podem ajudar.

 

L'Equip de SW Hosting

i