Blog / Vídeo Testimonial Inverse - SW Hosting

Vídeo Testimonial Inverse - SW Hosting

by SW Team

Parlar d'ecommerce és parlar d'un esport de risc. Estar sempre disponibles, veloços, amb les màximes garanties, tot això a banda d'oferir un servei d'acord amb les exigències dels seus compradors.

Tenir un ecommerce no és poca cosa, així que com a proveïdors d'infraestructura Cloud només volem posar-los més fàcil les coses. Perquè si facilitem l'administració de les màquines als nostres clients, ells tenen més temps per preocupar-se i ocupar-se plenament en el seu core de negoci, sense més distraccions que servir als seus clients finals.

Testimonial Inverse amb SW Hosting

Avui no us presentem un recent nascut. Fa més de 40 anys van entrar en el negoci de l'organització d'esdeveniments esportius com Ciro Sport, i ara fa més de 20 que estan en el de la creació, disseny, patronatge, estampació, tall i confecció de peces especialitzades per a ciclistes i altres esports d'última incorporació.

Inverse, amb una destacada carrera dins de la creació d'equipament esportiu ens parla de com s'han hagut d'anar adaptant a un negoci cada vegada més enfocat a la venda per internet, l'ecommerce. I com s'han recolzat en nosaltres com a proveïdors ja no només d'infraestructura sinó també com a partners tecnològics en els quals confiar la seva expansió digital per continuar sent referent en el seu sector: "SW Hosting ens aconsella, ens ajuda, ens aporta seguretat i noves tecnologies i nous avenços. [...] a més d'ajudar-nos a solucionar tots els reptes que els proposem".

"La relació personal és el que més ens ha ajudat en el nostre dia a dia, amb els tiquets tècnics però també que en qualsevol moment podem agafar el telèfon i parlar amb algú directament" I no podríem estar més contents que es diguin coses així ja que per això és el que treballem dia rere dia i oferim els serveis tan personalitzats com ens és possible.

 

Ens veiem en un següent lliurament de Testimonials, per donar la cara pel nostre servei.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

i