Blog / Vídeo Testimonial Ramió Assessors - SW

Vídeo Testimonial Ramió Assessors - SW

by SW Team

Sempre que fem un vídeo testimonial nostres propis clients ens sorprenen amb anècdotes i frases per lloar el servei prestat. Per a nosaltres és un orgull i una càrrega d'energia extra per seguir administrant la seva infraestructura Cloud i poder resoldre els reptes tecnològics que ens plantegen el més ràpid i eficaçment possible.

Els serveis administrats que oferim, a més, poden suposar un avantatge competitiu molt gran davant haver de controlar un mateix la seva infraestructura. Despreocupar completament del manteniment i ser informat només quan sigui necessari o passi alguna cosa que ho requereixi és la clau per centrar-te en el teu propi negoci.

Testimonial Ramió Assessors amb SW

En aquest vídeo, Joan Ramió, Soci i Director de Ramió Assessors, ens confessa que la part fonamental del nostre negoci per confiar en la nostra empresa com a partner IT, són precisament les persones; perquè la tendència que s'està veient últimament, i el present, és contractar un servei i despreocupar del producte, es dóna per descomptat. El que realment és un afegit i marca la diferència és el tracte personal i el que dónes de més amb el servei/producte.

En paraules de Joan Ramió: "SW ha estat un partner absolutament important perquè ens ha ajudat a créixer ia desenvolupar-nos en l'àmbit tecnològic, oferint-nos una tecnologia Cloud que ens ha permès poder treballar com nosaltres volem treballar: amb eficàcia, amb rapidesa i amb agilitat , que al final és el que ens exigeixen els nostres clients."

Esperem que us hagi agradat el vídeo i que la tecnologia sigui igual de transparent per als vostres negocis que per Ramió Assessors. Nosaltres seguirem treballant perquè sigui així per als nostres clients, que com s'ha vist s'impliquen, i molt.

 

Moltes gràcies,

L'Equip de SW

i