Blog / Vídeo Testimonial Roik - SW Hosting

Vídeo Testimonial Roik - SW Hosting

by SW Team

Els ecommerce són un sector en creixement des de fa bastants anys ja. El negoci tradicional amb només una botiga a la cantonada del carrer del barri o poble ja no pot subsistir en molts casos, i per això el poder arribar a qualsevol part del món amb dos clics i mitjançant mil dispositius ha fet replantejar moltes estratègies de negoci.

En el nostre cas, com a proveïdors d'infraestructura Cloud estem molt conscienciats amb els requisits que aquests tipus de botigues necessiten pel seu dia a dia. Des dels primerencs que comencen i que busquen una escalabilitat que no els limiti el creixement, als més grans que veuen en la tecnologia Cloud un benefici per a la seva estructura que els permet acotar costos i només pagar pel que realment fan servir i necessiten en cada moment.

Vídeo Testimonial de Roik amb SW Hosting

En aquest vídeo Testimonial que us presentem avui us portem el cas d'un ecommerce bastant jove, Roik, i que alhora ha fet prou soroll per posicionar-se al sector de les carteres de pell de qualitat. Treball, treball i més treball ens comentaven, i amb ells de la mà hem anat evolucionant la seva infraestructura administrada i no fa més que créixer en cada campanya de venda.

"L'escalabilitat del núvol, l'adaptabilitat dels serveis de SW Hosting i la flexibilitat de les campanyes de vendes van ser els punts clau per triar-los i no ens penedim de res. Com a comerç electrònic, hem d'estar en línia el 100% del temps amb la màxima velocitat de càrrega de la nostra pàgina web i mantenir la seguretat de totes les dades emmagatzemades dels clients per donar confiança i poder dur a terme el nostre negoci." Està tot dit, o no, mira el vídeo i amplia la informació:

I esperem que segueixin confiant en nosaltres molts anys més. La nostra tasca serà oferir-los-hi la mateixa excel·lència de servei com fins ara els hem donat i com a tots els nostres clients amb afecte i professionalitat.

Si vols saber més de com podem ajudar-te en el teu ecommerce només t'has de posar en contacte, estarem encantats d'atendre't.

i