Blog / Virtual Doc sobre SW Cloud

Virtual Doc sobre SW Cloud

by SW Team

ServeisWeb presenta el primer projecte desenvolupat sobre el nou SWcloud, que és el nou producte que l’empresa presentarà a partir de l’octubre basat al 100% en tecnologia d’IBM amb cabines i servidors. Aquest nou servei permetrà oferir de la mà d’IBM, la plataforma cloud més avançada i versàtil del mercat espanyol. Virtual Doc Center s’ha basat en les possibilitats d’escalar i d’ampliació de recursos que SWcloud permet, integrant-se en el nou sistema de cloud flexible en un gran desplegament arreu d’Espanya i Sud-amèrica. Virtual Doc Center compta amb delegació comercial a Espanya i al Perú i no deixa de créixer amb número d’instal•lacions i clients que utilitzen aquesta potent eina d’arxiu comercial.


SWcloud ha cobert al màxim les necessitats que una plataforma d’aquestes característiques requeria, permetent garanties de continuïtat del servei properes al 100%.

Fruit d’aquest projecte, l’assessoria gironina Ramió Assessors ha aconseguit ser finalista al segon certamen Despatx Intel•ligent Sage amb el projecte Virtual Doc.

i